.Etusivu
.Järjestöt aakkosittain
.Järjestöt tyypeittäin
.Tietoa palvelusta
.Haku
.Palaute
.Yhteystiedot


Muuta tietoja
Tunnus:
 
Salasana:
 
 
 

Tulostettava versio
Keravan tanssiopisto

Postiosoite:
Seunalantie 14
04200 KERAVA

Puhelin:
0400-956 037
www.keravantanssiopisto.fi

Keravan tanssiopisto on taiteen perusopetusta ja syventävää opetusta antava oppilaitos. Sitä ylläpitää Keravan tanssi- ja liikuntayhdistys ry. Tanssiopisto tarjoaa keravalaisille ja lähiseutujen lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden harrastaa tanssia omaksi iloksi tai opiskella tavoitteellisesti ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa.Tanssiopisto tarjoaa oman paikkakunnan ja lähiseutujen lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden sekä harrastaa omaksi ilokseen että opiskella tavoitteellisesti tanssin eri lajeja ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa. Tavoitteena on samalla lisätä kiinnostusta tanssitaidetta kohtaan sekä järjestää korkeatasoista esityksiä ja tapahtumia.
Oppilaita kannustetaan terveelliseen liikkumiseen ja elämäntapaan. Tanssin taitojen ja tietojen avulla tuetaan oppilaan kehittymistä itseään arvostavaksi, luovaksi ja aloitteelliseksi. Oppilaalla on aktiivinen ja itsenäisyyteen rohkaiseva rooli opiskelussaan. Hän asettaa itse tavoitteitaan ja arvioi kehittymistään. Fyysisten valmiuksien rinnalla vahvistetaan sosiaalisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn.
Koulutus on toteutettu Opetushallituksen vahvistamien taiteen perusopetuksen laajan ja yleisen oppimäärän opetussuunnitelman perusteiden mukaisesti. Keravan kaupunki, Sipoon kunta ja Opetusministeriö tukevat toimintaa. Oppilaita on reilut 600. Tanssiopistolla on yhteistyötä taidepäiväkoti Konstin ja Keravan lukion kanssa. Lukion opiskelijat voivat suorittaa kursseja, osallistua kouluaikana aamutunneille sekä tehdä tanssin lukiodiplomin. Tanssiopisto on jäsen Suomen tanssioppilaitosten liitossa STOPP ry, sekä Dance and Child International Suomen Daci -järjestössä.


Aukioloajat / Paikka

ma-pe klo 12-15
Yhteyshenkilöt:
toimisto@keravantanssiopisto.fi
0400-956 037


Järjestön tiedot päivitetty viimeksi 6.8.2015


© Keravan Kaupunki, 2018
PL 123, 04201 Kerava
kerava@kerava.fi
Puh. (09) 294 91