.Etusivu
.Järjestöt aakkosittain
.Järjestöt tyypeittäin
.Tietoa palvelusta
.Haku
.Palaute
.Yhteystiedot


Muuta tietoja
Tunnus:
 
Salasana:
 
 
 

Tulostettava versio
Taidot Esiin ry


Puhelin:
050 3470493
http://kuutiofestivaali.nettisivu.org/
kuutiofestivaali@gmail.com


Taidot esiin ry järjestää KUUTIO kaupunkifestivaalia ja tuottaa tapahtumia.Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja laajentaa Keski-Uudenmaan kulttuuritarjontaa järjestämällä tapahtumia kyseisellä alueella. Tarkoituksena on myös edistää kulttuuritapahtumatietoisuutta, auttaa tukemaan osaamista ja harrastuneisuutta kaikilla niillä osa-alueilla mitkä liittyvät kulttuuritapahtumatuotantoon.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kulttuuritapahtumia joihin on mahdollisuus osallistua yleisöksi tai tulla tekemään tapahtumaa ja näin tuomaan omaa osaamistaan esiin. Taidot Esiin ry. pitää tavoitteenaan järjestää kerran vuodessa yhden isomman festivaalin ja lisäksi pienempiä tapahtumia. Tulevaisuudessa yhdistys pyrkii olemaan yksi monipuolisimmista Keski-Uudenmaan kulttuuritapahtumien tarjoajista.

Arvojamme on: oman tekemisen esille tuominen osana tapahtumaa, kaupunkilaisten kulttuurielämysten arvostuksen lisääminen, yhteisöä ja yksilöä arvostava näkökulma kulttuurin tuottamisessa, kulttuurin ja toiminnan tarjoaminen paikkakunnalla, kulttuuritapahtumatietoisuuden lisääminen, persoonallisen osaamisen tukeminen, perheiden yhteinen aika ja tekeminen sekä tasa-arvo.

Visiona on vakiintua yhdistyksen kotipaikkakunnalla ja myöhemmin valtakunnallisella tasolla vakavasti otettavaksi kulttuuritoimijaksi. Haluamme olla yksi kaupungin monipuolisimpia kulttuurikumppaneita ja luoda pitkäaikaisvaikutuksia kaupunkilaisten hyvinvointiin. Arvona on myös auttaa tukemaan kulttuurillista ja taiteellista harrastuneisuutta ja osaamista.


Yhteyshenkilöt:
Puheenjohtaja / tapahtumatuottaja
Marjo-Riitta Heino
kuutiofestivaali@gmail.com
050 3470493


Järjestön tiedot päivitetty viimeksi 7.5.2012


© Keravan Kaupunki, 2018
PL 123, 04201 Kerava
kerava@kerava.fi
Puh. (09) 294 91