.Etusivu
.Järjestöt aakkosittain
.Järjestöt tyypeittäin
.Tietoa palvelusta
.Haku
.Palaute
.Yhteystiedot


Muuta tietoja
Tunnus:
 
Salasana:
 
 
 

Tulostettava versio
Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto ry

Postiosoite:
Puistotie 83
04430 Järvenpää

Käyntiosoite:
Puistotie 83

Puhelin:
0451384262
www.yhdistysverkosto.net
toimisto@yhdistysverkosto.netTOIMINTA-AJATUS

Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto ry:n tarkoituksena on edistää Keski-Uudenmaan väestön terveyttä, fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä sekä luoda edellytyksiä jäsenien yhteistyölle ja toiminnalle. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys hankkii sopivat esteettömät toimitilat jäsentensä toiminta- ja kohtauspaikaksi. Lisäksi Yhdistysverkosto ohjaa ja neuvoo jäseniään yhteistoimintaan kuuluvissa asioissa, harjoittaa tarkoitukseensa tiedotus- ja julkaisutoimintaa, tekee esityksiä, aloitteita ja antaa lausuntoja.

TOIMINTATAVOITTEET

Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto ry:n toimialue on Keski-Uusimaa. Esteettömät tilat pyritään löytämään Järvenpäästä. Tavoitteena on, että Järvenpään järjestötalon lisäksi eri Kuuma-kunnissa on järjestötilaverkosto. Järjestötalo hallinnoi näitä kaikkia tiloja ja Yhdistysverkoston jäsenjärjestöillä on mahdollisuus käyttää niitä.

Moni järjestö toimii usean kunnan alueella, joten yhteistyötä tehdään muiden kuntien järjestötoimijoiden kanssa. Lyhyet välimatkat mahdollistavat konkreettisen yhteistyön. Seudullinen edunvalvonta vaatii myös laajaa yhteisöllisyyttä usean kunnan järjestöjen kesken.

YHDISTYSVERKOSTON JÄSENET

Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto ry:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä sosiaali- ja terveystoimialalla toimiva yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys sekä oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Varsinaiset jäsenet ja kannattajajäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Kunniapuheenjohtajaksi tai kunniajäseneksi voidaan hallituksen esityksestä yhdistyksen kokouksessa kutsua henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja tukenut yhdistyksen toimintaa.


Aukioloajat / Paikka

arkisin 10-16
Yhteyshenkilöt:
Toiminnanjohtaja Projektityöntekijä
Mika Väisänen Soile-Maria Linnemäki
mika.vaisanen@yhdistysverkosto.net soile-maria.linnemaki@yhdistysverkosto.net
0451384832 0451297029
Puistotie 83 Puistotie 83
04430 Järvenpää 04430 Järvenpää


Järjestön tiedot päivitetty viimeksi 29.4.2011


© Keravan Kaupunki, 2018
PL 123, 04201 Kerava
kerava@kerava.fi
Puh. (09) 294 91