.Etusivu
.Järjestöt aakkosittain
.Järjestöt tyypeittäin
.Tietoa palvelusta
.Haku
.Palaute
.Yhteystiedot


Muuta tietoja
Tunnus:
 
Salasana:
 
 
 

Tulostettava versio
Keravan Nuoret Kotkat


Nuoret Kotkat on monipuolista toimintaa tarjoava lapsi- ja nuorisojärjestö sekä lasten oikeuksien puolesta toimiva etujärjestö.Nuoret Kotkat on monipuolista toimintaa tarjoava lapsi- ja nuorisojärjestö sekä lasten oikeuksien puolesta toimiva etujärjestö.

Nuorten Kotkien perustarkoituksena on:

Tukea lapsia ja nuoria kasvussa itsenäiseen, elämänmyönteiseen ja tasapainoiseen aikuisuuteen
Antaa arvomaailma, johon kuuluvat demokraattisuus, kriittisyys, oikeudenmukaisuus, rauhantahtoisuus, solidaarisuus, sosiaalisuus, suvaitsevaisuus ja tasa-arvoisuus.
Nuoret Kotkat tarjoavat mielenkiintoista ja edullista, lasten ja nuorten tarpeista lähtöisin olevaa vapaa-ajan toimintaa. Toimintamme ehkäisee lasten ja nuorten syrjäytymistä ja tukee heidän perheitään.

Lasten, nuorten ja perheiden elinoloja edistämme osallistumalla yhteiskunnalliseen keskusteluun ja päätöksentekoon tasa-arvoisen yhteiskunnan puolesta.

Osana valtakunnallista ja maailmanlaajuista kotkaliikettä, tarjoamme jäsenistöllemme myös erilaisia mahdollisuuksia valtakunnalliseen ja kansainväliseen kanssakäymiseen.

Nuorten Kotkien toiminta on vapaaehtoistyötä. Kotkaohjaajilla on aito kiinnostus ja usein pitkäaikainen kokemus lasten kanssa toimimisesta. Koulutustoimintamme lisää ohjaajien valmiuksia toimia lasten ja nuorten kanssa. Vertaisohjaajakoulutus on noin kaksivuotinen koulutuskokonaisuus, joka on tarkoitettu 13 – 16 -vuotiaille kotkaohjaajaksi aikoville nuorille. Vertaisohjaajat toimivat lasten leireillä ja aikuisten ohjaajien apuna vastaten omalta osaltaan toiminnan toteutuksesta.


Yhteyshenkilöt:
Puheenjohtaja / Ohjaaja
Suvi Väänänen
Keravankotkat@hotmail.com
040 509 4165


Järjestön tiedot päivitetty viimeksi 23.11.2011


© Keravan Kaupunki, 2018
PL 123, 04201 Kerava
kerava@kerava.fi
Puh. (09) 294 91