.Etusivu
.Järjestöt aakkosittain
.Järjestöt tyypeittäin
.Tietoa palvelusta
.Haku
.Palaute
.Yhteystiedot


Muuta tietoja
Tunnus:
 
Salasana:
 
 
 

Tulostettava versio
SDP Kerava /Keravan sosialidemokraattien paikallisyhdistys ry

Postiosoite:
Alasintie 18 A
04220 Kerava

SDP Kerava on Keravan Demareiden ja Savion Sosialidemokraattien yhteisjärjestö, joka hoitaa puolueen sääntöjen mukaiset kunnallisjärjestön tehtävät kuten esim. vaalit.Missä on hyvän elämän perusta? Siinä, että ympärillä on läheisiä ihmisiä, joiden kanssa voi tuntea olonsa ja elämänsä turvalliseksi. Jokaisella meillä on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi Keravalla, omassa kotikaupungissamme.
Turvallisuus syntyy toimivista ja riittävistä palveluista sekä toisistamme välittämisestä. Mutta myös pienistä, tärkeistä asioista: siitä, että katuvalot palavat, siitä, että virkavalta näkyy Keravan katukuvassa, siitä, että asuinalueet kaikkialla Keravalla ovat rauhallisia ja siistissä kunnossa.
Turvallisuuden puolesta on oltava nollatoleranssi. Se tarkoittaa, että ketään ei jätetä yksin, heikkoja tuetaan, mutta myös sitä, että turvallisuus on jokaiselle meille tärkeä asia. Hyvin toimivat palvelut ovat paras lääke syrjäytymistä ja pahaa oloa vastaan. Me demarit teemme kaikkemme, että kaikki keravalaiset voisivat kokea ylpeyttä turvallisesta kotikaupungistaan.


Yhteyshenkilöt:
Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja
Pertti Enovaara Jouni Suomalainen
pertti@enovaara.net
0504061693
Alasintie 18 A
04220 Kerava


Järjestön tiedot päivitetty viimeksi 14.1.2016


© Keravan Kaupunki, 2018
PL 123, 04201 Kerava
kerava@kerava.fi
Puh. (09) 294 91