.Etusivu
.Järjestöt aakkosittain
.Järjestöt tyypeittäin
.Tietoa palvelusta
.Haku
.Palaute
.Yhteystiedot


Muuta tietoja
Tunnus:
 
Salasana:
 
 
 

Tulostettava versio
Keravan Pesis-Juniorit ry

www.kepe.sporttisaitti.comKeravan Pesis - Juniorit ry. (KePe) tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan pesiksen parissa. Tavoitteena on tarjota iloista ja liikunnallista toimintaa, joka luo intoa läpi elämän jatkuvalle liikuntaharrastukselle.

Seurassamme liikunta ei ole pelkkää pesistä, vaan monipuoliseen harrastamiseen kuuluvat monet eri lajit kuten uinti, hiihto, luistelu ja telinejumppa. Näin kehittyvät lasten perustaidot, joita tarvitaan missä lajissa tahansa. Tavoitteenamme ei ole tehdä jokaisesta mukana olevasta huippupesäpalloilijaa, mutta mahdollisuudet halukkaille annetaan.

Liikunnan riemu on tärkeintä!
Haluamme myös muulla toiminnallamme tukea lasten ja nuorten kasvamista turvallisessa ympäristössä vanhempien tukemana. Seuran toiminnan suuntaamisesta ja kehittämisestä vastaavat lapset, vanhemmat ja valmentajat yhdessä. Jokaiselle vanhemmalle ja isovanhemmalle löytyy lasten toimintaa tukevaa tekemistä.

Kotiseurassa toimintaamme ohjaavilla asenteilla, arvoilla, tiedoilla ja taidoilla luomme nuorille valmiuksia kasvaa aktiivisiksi kansalaisiksi ja kiinnittyä kotikuntaan ja yhteiskuntaan.
Kotiseurassa voit toimia mm. pelaajana, tuomarina, nuorena johtajana turvallisessa ympäristössä.


Yhteyshenkilöt:
Puheenjohtaja
Mika Lappalainen
mika.o.lappalainen(at)gmail.com
050-301 9975


Järjestön tiedot päivitetty viimeksi 3.5.2014


© Keravan Kaupunki, 2018
PL 123, 04201 Kerava
kerava@kerava.fi
Puh. (09) 294 91